ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 16




                                               

Nokia 6303 Classic

Nokia 6303 Classic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2008, wiwit dipasaraké Mèi taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.8 x 46.2 x 11.7 mm déné boboté 96 gram. Lay ...

                                               

Nokia C3 01 Gold Edition

Nokia C3 01 Gold Edition ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Agustus taun 2011 lan duwé ukuran 111 x 47.5 x 11 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT resistive tou ...

                                               

Nokia E51 Camera Free

Nokia E51 Camera Free ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké kwartal 2 taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114.8 x 46 x 12 mm déné boboté 100 gram ...

                                               

Nokia C5

Nokia C5 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2010, wiwit dipasaraké April taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 46 x 12.3 mm déné boboté 89.3 gram. Layaré TFT, 16M w ...

                                               

Nokia C5 5Mp

Nokia C5 5Mp ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 112.3 x 46 x 12.3 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inc ...

                                               

Sauerkraut godhog

Zasmażana kapusta, dikenal karo akeh wong Polandia kanthi jeneng kapusta, minangka sajian Polandia sing wis direbus utawa sauerkraut rebus utawa Gobis, karo daging babi, jamur lan bawang utawa bawang putih. Iki dibumbui karo uyah, mrico lan kadan ...

                                               

Kerang casino

Kasino clams minangka panganan clam ing babak setengah kanthi potongan roti lan daging babi. Mrica ijo uga bahan sing umum. Asale saka Pulau Rhode ing Amerika Serikat. Iki asring disedhiyakake minangka panganan pembuka ing New England lan disedhi ...

                                               

Edema paru

Edema pulmonary ya iku cairan kang kakumpul ana ing gronggongan hawa lan parenkim paru-paru kang nyebabaké gangguan obahing hawa lan ndadékaké gagal napas. Kedadéyan iki amarga gagaling jantung kanggo ngompa getih supaya metu saka sirkulasi paru, ...

                                               

Cokotan ula

Cokotan ula ya iku tatu amarga dicokot déning sawijining ula, utamané ula kang duwé wisa. Titikané cokotan ula iku ana rong tatu sudukan saka siyungé ula kasebut. Kadhang kala, nalikané ula kasebut nyokot, ula kuwi uga nyuntikaké wisané. Cokotan ...

                                               

Prau dlajah Jepang Tama

Prau Tama iku prau dlajah ènthèng klas Kuma kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Tama. Tama kapernahaké rikala 10 Agustus 1918 déning Mitsubishi Heavy Industries; banjur kaba ...

                                               

Srah-srahan

Srah-srahan yaiku salah siji adicara utawa adat ing adicara manténan. Adicara srah-srahan yaiku tatacara kanggo masrahaké ubarampéné wong kang lagi mantu. Ubarampéné utamané wujud béya lan bandha. Ananging srah-srahan iki uga ana sing wis digawa ...

                                               

Son Goku

Goku ya iku tokoh baku ana ing carita Dragon Ball. Goku kang duwé buntut iki ya iku keturunan saka bangsa Saiya, Goku ora ngerti yèn dhèwèké asalé saka suku Saiya, nanging nalika kangmasé, Raditz, budhal menyang Bumi, banjur dicaritakaké sajarah ...

                                               

Nokia N Gage Qd

Nokia N Gage Qd ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 68 x 22 mm déné boboté 143 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2.1 inchi kanthi ...

                                               

Ælfflæd Seko Mercia

Ælfflæd minangka putri saka Offa of Mercia lan Cynethryth Dheweke mungkin wis nyathet piagam karo bapake, ibune, lan sedulur Ecgfrith ing taun 770-an. Dheweke mesthi nyaksekake piagam taun 787 karo ibune, bapake, sadulur, lan loro sadulur. Ana ke ...

                                               

Sélé woh

Sélé woh - wohan woh minangka olahan woh - wohan sing agen pengawet utamane yaiku gula lan kadang asam, asring disimpen ing guci kaca lan digunakake kanggo bumbu utawa panyebaran. Ana macem-macem jinis woh-wohan sing disimpen global, dibedakake n ...

                                               

Nokia 700

Nokia 700 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 110 x 50.7 x 9.7 mm déné boboté 96 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, ...

                                               

Bobó de camarão

Bobó de camarão, kadhangkala diarani udang bobó ing basa Inggris, minangka panganan udang kaya Brasil ing chowder ing panganan manioc karo santan, ramuan, jahe, lan bahan liyane.

                                               

Panganan panas

Hotdish minangka sawijining olahan panganan sing biasane ngemot pati, daging, lan sayuran kaleng utawa beku sing dicampur karo sup kalengan. Conto klasik digawe karo daging sapi sing digiling karo tater kanthi krim sup jamur, nanging sawetara ver ...

                                               

Hong Leong Group

Hong Leong Group punika konglomerat ingkang dumunung wonten Malaysia. Madeg minangka dados parusahaan dedhagangan ing mangsa taun 1963 déning panjenengane Tan Sri Quek Leng Chan, parusahaan punika ngendalikake 14 parusahaan ingkang kadaptar ugi m ...

                                               

Pathi jagung

Pati jagung, pati jagung, utawa tepung jagung yaiku pati sing asale saka jagung gandum. Pati dipikolehi saka endosperma kernel. Pati jagung minangka bahan panganan umum, asring digunakake kanggo nglukis saos utawa sup, lan kanggo nggawe sirup jag ...

                                               

Beorhtric

Beorhtric, uga Brihtric ; tegesipun "Panguwasa sing agung" yaiku Raja Wessex saka taun 786 nganti 802, nggantekake Cynewulf, nanging garwane lan mertua nduweni kekuwatan gedhe.

                                               

Ecgfrith

Ecgfrith yaiku raja ing Mercia saka 29 Juli nganti Desember 796. Panjenenganipun punika putra saking Offa, salah satunggiling raja ingkang paling ageng ing Mercia, lan CynethrythIng taun 787, Ecgfrith minangka raja ingkang suci, ingkang dipunpént ...

                                               

Jeruk nipis Pèrsia

Jeruk nipis Persia, uga dikenal kanthi jeneng umum liyane kayata jeruk nipis tanpa wiji, jeruk nipis Bearss lan jeruk Tahiti, minangka spesies buah jeruk sing asale hibrida, mung dikenal ing budidaya. Jeruk nipis Persia minangka salib triploid in ...

                                               

Lémon Ponderosa

Ponderosa lemon punika Sato jeuk saka pomelo lan citron. Ora padha karo hibrida lemon pomello Yuma Ponderosa, sing digunakake minangka batang jeruk. Jeruk lemon iki diwiwiti kira-kira taun 1887, lan dipercaya asale saka bibit kebun sing ditandur ...

                                               

Kuku kéwan

A kuku, hooves jamak utawa hoofs / ˈ h ʊ f s, iku tip saka jempol saka ungulate mamalia, dikuwati dening nglukis lan mesum Keratin panutup. Artiodactyls minangka ungulate sing duwe driji sikil, tegese spesies kasebut duwe angka digit saben sikil. ...

                                               

Nokia 111

Nokia 111 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2012, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2012 lan duwé ukuran 110 x 46 x 14.8 mm déné boboté 77 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kan ...

                                               

Nokia 113

Nokia 113 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2012, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2012 lan duwé ukuran 110 x 46 x 14.8 mm déné boboté 77 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kan ...

                                               

Nokia 6630

Nokia 6630 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 60 x 21 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Sony Ericsson Z610

Sony Ericsson Z610 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94.5 x 49 x 20 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFD, 256K werna kanthi résolusi 176 ...

                                               

Sony Ericsson Z750

Sony Ericsson Z750 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97.4 x 49 x 20 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kan ...

                                               

Sony Ericsson W902

Sony Ericsson W902 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 49 x 11.7 mm déné boboté 99.8 gram ...

                                               

Sony Ericsson Xperia X2

Sony Ericsson Xperia X2 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Januari taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 54 x 16 mm déné boboté 155 gram. ...

                                               

Motorola V750

Motorola V750 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 65k werna kanthi résolusi 120 ...

                                               

Nokia 6720 Classic

Nokia 6720 Classic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Juli taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 45 x 14 mm déné boboté 110 gram. Layaré T ...

                                               

Prau panumpes Jepang Sagiri

Prau Sagiri iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka enem ing subklas Ayanami. Sagiri kapernahaké rikala 28 Maret 1929 déning Uraga Dock Company; banjur ...

                                               

Nokia N77

Nokia N77 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 50 x 18.8 mm déné boboté 114 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.4 inchi kanthi r ...

                                               

Ericsson A3618

Ericsson A3618 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47 x 22 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana ...

                                               

Motorola E375

Motorola E375 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47 x 22 mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 ...

                                               

Motorola E378i

Motorola E378i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47 x 22 mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 17 ...

                                               

Siemens CC75

Siemens CC75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 111 x 44 x 12.6 mm déné boboté 80 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Motorola W233 Renew

Motorola W233 Renew ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 45 x 14.7 mm déné boboté 83 gram. ...

                                               

Nokia 105 (2017)

Nokia 105 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2017, wiwit dipasaraké Agustus taun 2017 lan duwé ukuran 112 x 49.5 x 14.4 mm déné boboté 73 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi ka ...

                                               

Nokia N90

Nokia N90 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 51 x 24 mm déné boboté 173 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia 6131

Nokia 6131 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20 mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi réso ...

                                               

Sony Ericsson M600

Sony Ericsson M600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 54 x 15 mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 256K we ...

                                               

Bambangan

Bambangan utawa gaya kesatria muda ya iku gerakan tangan kang gambaraké kesatria muda, utamanè anak-anak Arjuna. Gerakan iki dimulai saka sikap tanjak kanan, lengen kanan ditekuk ngarep bengkekan, terus direntangkè ning samping, pas sikil tengen ...

                                               

Siemens S40

Siemens S40 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 44 x 22 mm déné boboté 97 gram. Layaré monokrom. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponi ...

                                               

Siemens CL50

Siemens CL50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 73 x 39 x 22 mm déné boboté 73 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 112 x 64 piksel ...

                                               

Panasonic A100 Series

Panasonic A100 Series ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 77 x 44 x 17.8 mm déné boboté 66 gram. Layaré Graphics kanthi résolusi ...

                                               

Panasonic GD55

Panasonic GD55 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 77 x 43 x 17 mm déné boboté 65 gram. Layaré Graphics kanthi résolusi 112 x 64 pi ...