ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 17




                                               

Motorola V300

Motorola V300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 24.8 mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 17 ...

                                               

Motorola A1200

Motorola A1200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95.7 x 51.7 x 21.5 mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 2 ...

                                               

Pai pecan

Pai pecan yaiku pai kacang pecan sing dicampur karo isi endhog, mentega, lan gula. Variasi bisa uga kalebu gula putih utawa coklat, sirup tebu, sirup gula, molase, sirup maple, utawa madu. Iki disajikake nalika mangan ing preinan ing Amerika Seri ...

                                               

Nokia 6800

Nokia 6800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 119 x 55 x 23 mm déné boboté 122 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.7 inchi kanthi ...

                                               

Imelletty perunalaatikko

Legi kentang casserole punika salah sawijining jinis olahan tradisional Finnish sajian saka Päijät-Häme, dipangan liya ing Finlandia ing Christmastime. Disiapake kanthi ngeculake kentang murni, dicampur karo glepung gandum, ing suhu udakara 50 ° ...

                                               

Tian

tian minangka prau lempung saka Provence sing digunakake kanggo masak lan disajikake. Iki uga jeneng sajian sing disiapake ing lan dipanggang ing oven. Kapal klasik yaiku kerucut sing dipotong, rata ing sisih ngisor lan metu menyang pinggiran sud ...

                                               

Prau panumpes Jepang Uranami (1928)

Prau Uranami iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Uranami". Uranami kapernahaké rikala 28 April 1927 déning Uraga Do ...

                                               

Prau dlajah Jepang Kinu

Prau Kinu iku prau dlajah ènthèng klas Nagara kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Kinu ing Préfèktur Tochigi, Jepang. Kinu kapernahaké rikala 17 Januari 1921 ing Kobe déning ...

                                               

Motorola V400P

Motorola V400P ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 24.8 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 1 ...

                                               

Motorola V303

Motorola V303 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 25.3 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 17 ...

                                               

Motorola V500

Motorola V500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 24.8 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 17 ...

                                               

Siemens SG75

Siemens SG75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 98 x 49.5 x 23 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFD, 256K werna ukuran 2.0 inchi ...

                                               

Motorola Cocktail Ve70

Motorola Cocktail Ve70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2008, wiwit dipasaraké taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 51 x 20 mm déné boboté 123 gram. Layaré ...

                                               

Nokia N75

Nokia N75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 52 x 20 mm déné boboté 123.5 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.4 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia 225

Nokia 225 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2014, wiwit dipasaraké Mèi taun 2014 lan duwé ukuran 124 x 55.5 x 10.4 mm déné boboté 99.8 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.8 inchi ka ...

                                               

Prau panumpes Jepang Nowaki (1940)

Prau Nowaki iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka limalas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Nowaki". Nowaki ...

                                               

Prau panumpes Jepang Naganami

Prau Naganami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka papat ing klas Yūgumo. Naganami kapernahaké rikala 5 April 1941 déning Fujinagata Shipyards; banju ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hamanami

Prau Hamanami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka telulas ing klas Yūgumo. Hamanami kapernahaké rikala 28 April 1943 déning Astragara Wadya Sagara M ...

                                               

Prau panumpes Jepang Yūzuki

Prau Yūzuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Yūzuki kapernahaké rikala 27 Novèmber 1926 ing Osaka déning Fujinagata Shipyards; banjur kababar rikala 4 Maret 1927. Prau iki ...

                                               

Prau panumpes Jepang Mochizuki (1927)

Prau Mochizuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka wulan purnama. Mochizuki kapernahaké rikala 23 Maret 1926 déning Uraga Dock Company; banjur kababar rika ...

                                               

Prau panumpes Jepang Uzuki (1925)

Prau Uzuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka wulan April. Uzuki kapernahaké rikala 11 Januari 1924 déning IHI Corporation; banjur kababar rikala 15 Oktob ...

                                               

Prau panumpes Jepang Tanikaze (1940)

Prau Tanikaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka patbelas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Tanikaze". T ...

                                               

Prau panumpes Jepang Wakatsuki

Prau Wakatsuki iku prau panumpes klas Akizuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Wakatsuki". Wakatsuki kapernahaké rikala 9 Maret 1942 déning Mi ...

                                               

Nokia 6110 Navigator

Nokia 6110 Navigator ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 49 x 20 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi ...

                                               

Nokia N96

Nokia N96 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 55 x 18 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Prau panumpes Jepang Miyuki

Prau Miyuki iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Miyuki kapernahaké rikala 30 April 1927 déning Uraga Dock Company. Prau iki kababar rikala 26 Juni 1928. Prau iki kinepyakaké r ...

                                               

Kuwé mangkok ubi

Kuwé mangkok ubi inggih punika kalebet salah satunggaling tetedhan tradhisional ingkang awujud jajan pasar. Kué mangkok ubi punika wujudipun kados kue mangkok nanging ingkang bedakaken inggih dipundamel saking uwi ungu.

                                               

Prau panumpes Jepang Michishio

Prau Michishio iku prau panumpes angka telu ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Michishio". Michishio kapernahaké rikala 5 Novèm ...

                                               

Prau panumpes Jepang Asagumo (1937)

Prau Asagumo iku prau panumpes angka lima ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Asagumo". Asagumo kapernahaké rikala 23 Dhésèmber ...

                                               

Prau panumpes Jepang Yamagumo (1937)

Prau Yamagumo gunung) iku prau panumpes angka enem ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Yamagumo". Yamagumo kapernahaké rikala 4 ...

                                               

Bubur kacang polong

Kacang polong goreng minangka sajian saka kacang buncis sing wis mateng lan bahan utama saka panganan Meksiko lan masakan Tex-Mexico, sanajan saben masakan duwe pendekatan sing beda nalika nggawe sajian kasebut. Kacang polong uga populer ing pira ...

                                               

Motorola A910

Motorola A910 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 51 x 23 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 240 x 32 ...

                                               

Panasonic SA6

Panasonic SA6 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 96 x 47 x 25 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT, 16M werna kanthi résolusi 240 ...

                                               

Motorola E895

Motorola E895 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 51 x 23 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi ...

                                               

Nokia 702T

Nokia 702T ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké kwartal 3 taun 2011 lan duwé ukuran 117.1 x 60.4 x 10 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 16 ...

                                               

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2012, wiwit dipasaraké Mèi taun 2012 lan duwé ukuran 127.8 x 68.5 x 11.5 mm déné boboté 160 gram. Layaré AMOLED capacitive touchsc ...

                                               

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2013, wiwit dipasaraké April taun 2013 lan duwé ukuran 127.9 x 67.5 x 9 mm déné boboté 128 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchsc ...

                                               

Clorot

Clorot, celorot, cerorot, utawa jelurut minangka cemilan tradisional Indonesia saka kue tepung legi lan empuk karo santen, dibungkus karo janur utawa godhong klapa enom kanthi bentuk kerucut. Iki minangka cemilan manis tradisional sing umum ditem ...

                                               

Nokia 3220

Nokia 3220 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.5 x 44.2 x 18.7 mm déné boboté 86 gram. Layaré 65K werna ukuran 1.5 inchi kanthi ré ...

                                               

Nokia 2650

Nokia 2650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 46 x 23 mm déné boboté 96 gram. Layaré 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 pikse ...

                                               

Sony Ericsson J132

Sony Ericsson J132 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Januari taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 45 x 15.3 mm déné boboté 76 gram. Layaré CS ...

                                               

Sony Ericsson K200

Sony Ericsson K200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 16.7 mm déné boboté 82 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.6 inchi k ...

                                               

Sony Ericsson K220

Sony Ericsson K220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 16.7 mm déné boboté 82 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.6 inchi ...

                                               

Sony Ericsson J200

Sony Ericsson J200 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 43 x 19 mm déné boboté 74 gram. Layaré STN, 4096 werna ukuran 1.6 inchi ka ...

                                               

Sony Ericsson J210

Sony Ericsson J210 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 43 x 19 mm déné boboté 74 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi r ...

                                               

Sony Ericsson J300

Sony Ericsson J300 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.1 x 42.6 x 18.2 mm déné boboté 78 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.5 inch ...

                                               

Nokia 6650

Nokia 6650 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 52 x 25 mm déné boboté 141 gram. Layaré TFT, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. K ...

                                               

Nokia 2690

Nokia 2690 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.5 x 45.5 x 13.8 mm déné boboté 80.7 gram. Layaré T ...

                                               

Nokia 6103

Nokia 6103 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 45 x 24 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 1.8 inchi kanthi réso ...

                                               

Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2013, wiwit dipasaraké Juni taun 2013 lan duwé ukuran 129 x 70.6 x 8.5 mm déné boboté 139 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 1 ...