ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 18




                                               

Sridadi Sarengat

Sridadi Sarengat yaiku Ketua PIVERI Surakarta lan uga sregep ing KOWAVERI, GOWS, lan PEWARI sing jabatan ketua naté dicepeng dhèwèké. Piyambakipun nggadhahi agama Islam, SD, SMP, lan KPAA dipungkasi ing kutha ingkang sami yaiku Solo. Pawiwahanipu ...

                                               

Prau dlajah Jepang Kumano

Prau Kumano iku prau dlajah abot klas Mogami kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Kumano ing Préfèktur Wakayama, Jepang. Kumano kapernahaké rikala 4 April 1934 déning Kawasak ...

                                               

Nokia 6810

Nokia 6810 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 119 x 55 x 23 mm déné boboté 122 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.6 inchi kanthi ...

                                               

Motorola A3000

Motorola A3000 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 60 x 13.8 mm déné boboté 119 gram. Layaré ...

                                               

USS Bush (DD-529)

USS Bush iku prau panumpes klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prauné kapernahaké rikala 12 Fèbruwari 1942 ing San Francisco, California déning Bethlehem Shipbuilding Corporation; banjur kababar rikala 27 Oktob ...

                                               

Nokia Asha 306

Nokia Asha 306 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2012, wiwit dipasaraké Juli taun 2012 lan duwé ukuran 110.3 x 53.8 x 12.8 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K ...

                                               

Nokia Asha 305

Nokia Asha 305 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2012, wiwit dipasaraké Juli taun 2012 lan duwé ukuran 110.3 x 53.8 x 12.8 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K ...

                                               

Nokia 500

Nokia 500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 111.3 x 53.8 x 14.1 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, ...

                                               

Nokia Asha 300

Nokia Asha 300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2011 lan duwé ukuran 112.8 x 49.5 x 12.7 mm déné boboté 85 gram. Layaré TFT resistive touchscre ...

                                               

Ombènan ènèrgi

Ombenan energi minangka jinis omben-omben sing ngemot senyawa stimulan, biasane kafein, sing dipasarake minangka stimulasi mental lan fisik dipasarake minangka "energi", nanging beda karo energi panganan. Bisa uga karbonat utawa ora uga ngemot gu ...

                                               

Tindhik kelamin

Tindikan kelamin minangka bentuk tindhikan awak sing kalebu tindikan bagean kelamin, supaya bisa dipasangi macem-macem jinis perhiasan. Nanging, istilah iki bisa uga kanggo nunjukake kabeh tindikan awak ing area anus, perineum, alat kelamin lan b ...

                                               

Çäkçäk

Çäkçäk), kerep anglicized minangka Chak-Chak / tʃ æ k ˈ tʃ æ k, punika Tatar manis. Utamane misuwur ing Tatarstan lan Bashkortostan, lan diakoni minangka legi nasional Tatarstan ing Rusia.Çäkçäk digawe saka potongan adonan tanpa ragi lan digulung ...

                                               

Kroéung

Kroeung, Khmer pronunciation minangka tembung Kamboja umum kanggo pirang-pirang rempah-rempah / rempah-rempah sing dadi rasa dhasar saka sajian Khmer. Panganan kasebut asring diarani jeneng seselan "-kroeung". Kroeung tradisional digawe kanthi ca ...

                                               

Pogača

Pogača, poğaça, pogácsa, pogace, yaiku jinis roti sing dipanggang ing awu geni, lan mengko ing oven, padha karo focaccia, sing jeneng kasebut, ditemokaké ing masakan Basin Carpathian, Balkan, lan Turki. Bisa ragi utawa ragi, nanging juru masak si ...

                                               

Khao piak sén

Khao piak sen yaiku sup mi sing kalebu bagean saka masakan tradisional Laos. Secara harfiah diterjemahake menyang untaian beras teles. Iki minangka panganan panglipur sing umume kanggo awan sing adhem. Iki minangka "sup mie ayam" saka masakan Lao ...

                                               

Pozol

Pozol minangka jeneng adonan jagung sing difermentasi lan minuman sing digawe saka asale, sing asale saka Meksiko Pra-Columbian. Bahan-bahan liyane kajaba adonan jagung lan banyu, kayata coklat, bisa ditambahake. Minuman iki dikonsumsi ing sisih ...

                                               

Motorola E1070

Motorola E1070 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 96 x 50 x 23.5 mm déné boboté 129 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi ...

                                               

Motorola A1260

Motorola A1260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106.9 x 54.5 x 18.5 mm déné boboté 120 gram. ...

                                               

Motorola CHARM

Motorola CHARM ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2010, wiwit dipasaraké Agustus taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98.4 x 67.2 x 11.4 mm déné boboté 110 gram. Layar ...

                                               

Motorola RIZR Z10

Motorola RIZR Z10 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Mèi taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.7 x 50.7 x 16.8 mm déné boboté 119 gram. ...

                                               

Rievaulx Abbey

Rievaulx Abbey inggih punika dhuwur saking lembah kali ingkang gadhah makna kakiyatan lan wigatinipun monastisisme ing Inggris. Rievaulx Abbey inggih punika Cistercian ingkang paling ageng, gadhah kirang langkung 150 biksu. Rievaulx Abbey dumunun ...

                                               

Ham salad

Salad Ham minangka salad tradisional Inggris-Amerika. Salad Ham mirip salad ayam, salad endhog, lan salad tuna: bahan utami, ham, dicampur karo sayuran utawa gandum sing dicincang luwih cilik, lan sakabehe kaiket karo mayonnaise, krim salad, utaw ...

                                               

Doodle

Doodle yaiku gambar utawa coretan sing digawe nalika ora nggatekake lan bosen. Doodle minangka gambar sederhana sing bisa duwe makna representasi konkrit utawa bisa uga kasusun saka garis acak lan abstrak, umume tanpa ngangkat piranti nggambar sa ...

                                               

Xingyiquan

Xingyiquan ya iku ngèlmu béla dhiri Tiongkok kang nggabungaké filosofi Wu Xing menyang sajeroning jurus-jurusé. Xingyi ya iku ngèlmu bela diri kang tuwa dhéwé ing antarané telung ngèlmu bela diri neijia. Ing jaman biyèn Xingyiquan uga sinebut Xin ...

                                               

San-nakji

San-nakji yaiku macem-macem olahan mentah sing digawe saka gurita lengen dawa, spesies gurita cilik sing diarani nakji ing basa Korea lan kadang dijarwakake dadi "gurita bayi" amarga ukurane cukup cilik dibandhingake gurita raksasa. Gurita paling ...

                                               

Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphiokarabomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphiokarabomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon minangka sajian fiksi sing disebutake ing Komedi Aristophanes. ...

                                               

Panganan porno

Makanan porno minangka presentasi visual sing glamourisasi masak utawa mangan ing iklan, infomersial, blog acara masak utawa media visual liyane. Asal - usule teka saka platform e-commerce review restoran sing diarani Foodporn. Porno pangan asrin ...

                                               

Nokia 6670

Nokia 6670 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.6 x 53 x 20.9 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kant ...

                                               

Sony Ericsson W600

Sony Ericsson W600 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 46.5 x 22.5 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kan ...

                                               

Nokia N95

Nokia N95 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wiwit dipasaraké Maret taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 21 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 16M ...

                                               

Prau panumpes Jepang Okinami

Prau Okinami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka patbelas ing klas Yūgumo. Okinami kapernahaké rikala 15 Agustus 1942 déning Astragara Wadya Sagara ...

                                               

Prau panumpes Jepang Akishimo

Prau Akishimo iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka wolulas ing klas Yūgumo. Akishimo kapernahaké rikala 3 Mèi 1943 déning Fujinagata Shipyards; banju ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hayanami

Prau Hayanami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka rolas ing klas Yūgumo. Hayanami kapernahaké rikala 15 Januari 1942 déning Astragara Wadya Sagara M ...

                                               

Prau pangayom pasisir Jepang Sado

Prau Sado iku prau pangayom pasisir angka telu ing klas Etorofu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Pulo Sado. Sado kapernahaké rikala 21 Fèbruari 1942 déning Nippon Kōkan; banju ...

                                               

Prau panumpes Jepang Satsuki (1925)

Prau Satsuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka wulan Mei. Satsuki kapernahaké rikala 1 Dhésèmber 1924 ing Osaka déning Fujinagata Shipyards; banjur kabab ...

                                               

Nokia 6170

Nokia 6170 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 46 x 22 mm déné boboté 121 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.0 inchi kanthi ré ...

                                               

Mission Santa Clara de Asís

Misi Santa Clara de Asis madeg wiwit tanggal 12 Januari 1777 kanthi jeneng kawitan ya iku Clare dari Assisi dipandegani déning panjenengané Miskin Clares. Kacathet kaping enem ambruk lan dibangun manèh kaya asline.

                                               

Prau panumpes Jepang Kiyoshimo

Prau Kiyoshimo iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sangalas ing klas Yūgumo. Kiyoshimo kapernahaké rikala 16 Maret 1943 déning Fujinagata Shipyards; ...

                                               

Prau panumpes Jepang Urakaze (1940)

Prau Urakaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sewelas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Urakaze". Urak ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hayashimo

Prau Hayashimo iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka pitulas ing klas Yūgumo. Hayashimo kapernahaké rikala 20 Januari 1943 déning Astragara Wadya Saga ...

                                               

Banyu kang dipigunakake

Banyu kang dipigunakaké, kalebu banyu limbah, banyu rusoh, banyu saking pawon, banyu saking kulah, lan banyu kang dipigunakake saking siso prosès perusahaan utawi indhustri. Produksi banyu kang dipigunakake, jumlah, lan komposisinipun dipengaruh ...

                                               

Prau panumpes Jepang Wakaba (1934)

Prau Wakaba iku prau panumpes klas Hatsuharu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka telu ing klas Hatsuharu. Wakaba kapernahaké rikala 12 Dhésèmber 1931 déning Astragara Wadya Sagar ...

                                               

Panasonic KX TU311

Panasonic KX TU311 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, lan duwé ukuran 121 x 57 x 19 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 220 x 17 ...

                                               

Motorola ROKR E6

Motorola ROKR E6 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 51.5 x 14.5 mm déné boboté 121 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, ...

                                               

Nokia 7270

Nokia 7270 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 46 x 22 mm déné boboté 121 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.0 inchi kanthi ré ...

                                               

Prau panumpes Jepang Minekaze

Prau Minekaze iku prau panumpes klas Minekaze kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji ing klas Minekaze. Minekaze kapernahaké rikala 20 April 1918 déning Astragara Wadya Sagara ...

                                               

Prau panumpes Jepang Akigumo (1941)

Prau Akigumo iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sangalas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Akigumo". Aki ...

                                               

Prau panumpes Jepang Fujinami

Prau Fujinami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sewelas ing klas Yūgumo. Fujinami kapernahaké rikala 25 Agustus 1942 déning Fujinagata Shipyards; ...

                                               

Prau panumpes Jepang Shiranui (1938)

Prau Shiranui iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Shiranui". Shira ...

                                               

Prau dlajah Jepang Abukuma

Prau Abukuma iku prau dlajah ènthèng klas Nagara kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Abukuma ing Tōhoku, Jepang. Abukuma kapernahaké rikala 8 Dhésèmber 1921 déning Astragara ...