ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 23




                                               

Siemens SK65

Siemens SK65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 120 x 47 x 22 mm déné boboté 144 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x ...

                                               

Nokia E62

Nokia E62 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 69.7 x 14 mm déné boboté 144 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.9 inchi kanthi ...

                                               

Nokia 6260

Nokia 6260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 49 x 23 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Jatjuk

Jatjuk utawa bubur kacang pinus minangka macem-macem juk digawe kanthi nggodhog kacang pinus sing digiling alus lan glepung beras ing banyu. Iki minangka panganan sing gampang pencernaan, nutrisi, lan gampang dicerna kanggo nambani pasien lan won ...

                                               

Taquito

A taquito, tacos dorados, taco digulung, utawa flauta minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan Meksiko sing biasane kalebu tortilla gulung cilik sing isine isian, kalebu daging sapi, keju utawa pitik. Tortilla sing diiseni banjur dig ...

                                               

Galantine

Ing masakan Prancis, galantine yaiku panganan saka daging de-boned diiseni, paling umum unggas utawa iwak, sing poached lan dadi kadhemen, ditutupi karo aspic. Galantine asring diisi karo forcemeat, lan ditekan dadi bentuke silinder. Amarga ungga ...

                                               

Liqueur soklat

Likur coklat bisa dikonsumsi kanthi lurus, minangka ngombe sawise nedha bengi lan ora aperitif. Iki digunakake kanggo minuman campuran lan panganan cuci mulut, utamane kanggo panganan cuci mulut, kue, lan truffle. Panulis panganan nyathet manawa ...

                                               

Goetta

Goetta iku daging lan gandum sosis utawa remukan saka inspirasi Jerman sing populer ing luwih wilayah Cincinnati. Utamane kasusun saka daging ing ngisor, gandum lan rempah-rempah. Iki asline minangka sajian sing dimaksud kanggo njangkepi sajian d ...

                                               

Provinsi Milan

Artikel punika isinipun ngéngingi Provinsi Milan. Kanggé Milan sanèsipun pirsani Milan disambiguasi Milan iku provinsi ing regione Lombardia ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Milan. Jembaré wewengkon 1.984 km², lan populasi 3.707.2 ...

                                               

Nokia 6708

Nokia 6708 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 52 x 18 mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna uku ...

                                               

Sony Ericsson Xperia X1

Sony Ericsson Xperia X1 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.5 x 52.6 x 17 mm déné boboté 145 gra ...

                                               

Motorola V70

Motorola V70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 38 x 18 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo ...

                                               

Motorola Accompli 388

Motorola Accompli 388 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 58 x 24 mm déné boboté 130 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 320 x 240 pi ...

                                               

Motorola V980

Motorola V980 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kan ...

                                               

Bánh tráng

Bánh tráng utawa bánh da nem, istilah Vietnam, kadhang diarani bungkus kertas beras, crepe beras, wafer beras utawa bungkus nem, minangka bungkus Vietnam sing bisa dipangan sing digunakake ing masakan Vietnam, utamane ing panganan nyamikan lan pa ...

                                               

Bakpia Pathok

Bakpia yaiku panganan sing digawé saka campuran kacang ijo karo gula, kang kabungkus ing sajroning glepung, banjur dipanggang. Istilah bakpia dhéwé asalé saka dialèk Hokkien, yaiku saka tembung bak sing artiné daging lan pia sing artine kué, sing ...

                                               

Mazda MX-6

Mazda MX-6 minangka salah sawijining jinis mobil sing mesiné ana ing ngarep, diprodhuksi lan dipasarake dening prodhusén Mazda wiwit taun 1987-1997 sajroné rong generasi. miturut jinis mekanik padha karo Capella / 626 lan pasangan hatchback ing b ...

                                               

Tianjin Airlines

Tianjin Airlines ya iku maskapé pamaburan daerah kang berkantor pusat ing Tianjin, Republik Rakyat Cina, kanti kodhe IATA GS lan kodhe ICAO GCR. Maskapé iki ngoperasikaké penerbangan penumpang lan kargo domestik mrang tujuan mligi ing Cina Darata ...

                                               

Mitsubishi i

Mitsubishi i yaiku mobil jinis Kei saka prodhusèn mobil Mitsubishi Motors, sing dirilis ing wulan Januari 2006, 28 wulan sawise gebyakan wiwitan ing taun 2003 Frankfurt Motor Show. Mobil ki minangka jinis mobil lawang papat pisanan wiwit taun 196 ...

                                               

Walang kadung

Walang kadung utawa dhéyé iku ordho kéwan gegremetan kang anggotané ana punjul 2.400 spésies ing sajeroning 430 génus ing sajeroning 15 famili. Famili kang anggotané akèh dhéwé ya iku Mantidae. Walang kadung sumebar ing saindengé donya, mligi ing ...

                                               

Prau panumpes Jepang Ōshio

Prau Ōshio iku prau panumpes angka loro ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Ōshio". Ōshio kapernahaké rikala 5 Agustus 1936 déni ...

                                               

Prau panumpes Jepang Maikaze

Prau Maikaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka wolulas ing klas Kagerō. Maikaze kapernahaké rikala 22 April 1940 déning Fujinagata Shipyard; banju ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hagikaze

Prau Hagikaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka pitulas ing klas Kagerō. Hagikaze kapernahaké rikala 23 Mèi 1939 déning Uraga Dock Company; banjur ...

                                               

Prau panumpes Jepang Yukikaze (1939)

Prau Yukikaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka wolu ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Yukikaze". Yukik ...

                                               

Prau panumpes Jepang Isokaze (1939)

Prau Isokaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka rolas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Isokaze". Isokaz ...

                                               

Prau panumpes Jepang Asashimo

Prau Asashimo iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka nembelas ing klas Yūgumo. Asashimo kapernahaké rikala 21 Januari 1943 déning Fujinagata Shipyards; ...

                                               

Ericsson T18S

Ericsson T18S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 24 mm déné boboté 146 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Er ...

                                               

Prau panumpes Jepang Tokitsukaze (1939)

Prau Tokitsukaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sepuluh ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Tokitsukaz ...

                                               

Prau panumpes Jepang Makigumo (1941)

Prau Makigumo iku prau panumpes angka loro ing klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Makigumo". Makigumo kapernahaké rikala 23 Dhésèmbe ...

                                               

Prau panumpes Jepang Suzunami (1943)

Prau Suzunami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sepuluh ing klas Yūgumo. Suzunami kapernahaké rikala 27 Maret 1942 déning Fujinagata Shipyards; ba ...

                                               

Prau panumpes Jepang Takanami (1942)

Prau Takanami iku prau panumpes angka enem ing klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Takanami". Takanami kapernahaké rikala 29 Mèi 1941 ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hayashio

Prau Hayashio iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka lima ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Hayashio". Hayas ...

                                               

Siemens S11

Siemens S11 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 147 x 46 x 25 mm déné boboté 185 gram. Layaré werna kanthi résolusi 97 x 54 piksel. Ringtone ...

                                               

Siemens S10

Siemens S10 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 147 x 46 x 25 mm déné boboté 185 gram. Layaré werna kanthi résolusi 97 x 54 piksel. Ringtone ...

                                               

Kuku kuwé

Kuku, uga dieja minangka kookoo, minangka sajian endhog vegetarian Iran sing digawe saka endhog sing dilipat ing macem-macem bahan. Mirip karo frittata Italia, quiche Prancis, utawa omelet sing pasuryan mbukak, nanging umume kurang endhog tinimba ...

                                               

Koreng

Koreng, uga dieja Goreng, minangka masarakat pribumi Noongar ing sisih kidul-kulon Australia Kulon. Koreng kalebu kulawarga basa Nyung, lan, khusus, para Koreng katon wis ngomongake dialek Wilmun saka Nyungar.

                                               

Acoustic Kitty

Acoustic Kitty iku proyèké CIA sing dibabar déning Direktorat Ilmu Pengetahuan & Teknologi CIA, ing taun 1960-an diancasé kanggo nggunakaké kucing kanggo mata-mata ing Duta Besar Kremlin lan Uni Sovyèt.

                                               

Prau panumpes Jepang Shirayuki (1928)

Prau Shirayuki iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Shirayuki". Shirayuki kapernahaké rikala 19 Maret 1927 déning Yo ...

                                               

Prau panumpes Jepang Arashio

Prau Arashio iku prau panumpes angka papat ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Arashio". Arashio kapernahaké rikala 1 Oktober 19 ...

                                               

Prau panumpes Jepang Asashio (1936)

Prau Asashio iku prau panumpes angka siji ing klas Asashio kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Asashio". Asashio kapernahaké rikala 5 Sèptèmber 1 ...

                                               

Prau panumpes Jepang Ariake (1934)

Prau Ariake iku prau panumpes klas Hatsuharu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka lima ing klas Hatsuharu. Ariake kapernahaké rikala 14 Januari 1933 déning Kawasaki Shipbuilding C ...

                                               

Ericsson R250S Pro

Ericsson R250S Pro ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 148 x 59 x 32 mm déné boboté 330 gram. Layaré monokrom. Ericsson R250S Pro dipirantèn ...

                                               

Nokia 9500

Nokia 9500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 148 x 57 x 24 mm déné boboté 230 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 4.5 inchi kanthi r ...

                                               

Sony Ericsson W900

Sony Ericsson W900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 24 mm déné boboté 148 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi ka ...

                                               

Qatiq

Qatiq minangka produk susu fermentasi saka negara-negara Turki. Iki dianggep minangka bentuk yoghurt sing luwih padhet tinimbang ayran. Kanggo nggawe qatiq, susu rebus difermentasi 6-10 jam ing papan sing anget. Kadhangkala bit utawa ceri abang d ...

                                               

Absinthe

Absinthe) historis digambarake minangka semangat alkohol. Iki minangka semangat anise - kembang sing asale saka tanduran, kalebu kembang lan godhong saka Artemisia absinthium, bebarengan karo anise ijo, adas manis, lan ramuan obat-obatan lan kuli ...

                                               

Sharp 802

Sharp 802 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 50 x 26 mm déné boboté 149 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi r ...

                                               

Sharp 902

Sharp 902 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 50 x 26 mm déné boboté 149 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi r ...

                                               

Ula naga (paésan)

Paésan ula naga iku ora sekawéntar paésan peksi garuda. Paésan ula iki biasaé sesanding karo peksi garuda sebab ula duwé unsur jahat kang bisa dikalahnang karo manuk garuda. Bentuk ula naga iki diwujudaken wutuh lan pepek. Bentuk jamangé gen rupa ...

                                               

Prau dlajah Jepang Isuzu

Prau Isuzu iku prau dlajah ènthèng klas Nagara kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Isuzu ing Chubu, Jepang. Isuzu kapernahaké rikala 10 Agustus 1920 déning Uraga Dock Compan ...