ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 38




                                               

Debrecener

Debrecener ziner, Basa Italia: Salsiccia di Debrecen) yaiku salah sawijining olahan sosis daging babi kanthi tekstur alus lan warna oranye abrit, dijenengi sawise jeneng kutha Debrecen ing Hongaria. S sosis dibumbui banget karo paprika lan bumbu ...

                                               

Nangka génjah

Nangka Genjah utawa nangka hibrida iku sajinis uwit nangka sing duwé wektu prodhuksi sing rikat tinimbang nangka lumrah. Nangka biyasa iku wohé mangsan utawa mung bisa uwoh sapisan setaun. Ya amarga saka iku nangka hibrida dimekaraké. Sebab kajab ...

                                               

Nokia 5330 Xpressmusic

Nokia 5330 Xpressmusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 48 x 14 mm déné boboté 113 gram. Layaré T ...

                                               

Nokia 5330 Mobile Tv Edition

Nokia 5330 Mobile Tv Edition ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 48 x 14 mm déné boboté 113 gram. ...

                                               

Ashure

Ashure utawa puding Nuh minangka bubur panganan cuci mulut Turki sing digawe saka campuran sing kasusun saka biji - bijian, woh-wohan, woh-wohan garing lan kacang-kacangan. Ing Turki, disedhiyakake sajrone taun, utamane sajrone Muharram, wulan ka ...

                                               

Kabiskopan Agung Belo Horizonte

1 Februari 1924: Diangkat dadi Kabiskopan Agung Metropolitan Belo Horizonte 11 Februari 1921: Dingadekake sebagai Kabiskopan Belo Horizonte saka Kabiskopan Agung Metropolitan Mariana

                                               

Deadshot

Deadshot iku karakter fiksi kang muncul ning komik Amèrikah kang dibabar DC Comics, racaké dadi mungsuhé Batman. Dhèkné biasa digambarké dadi adidurjana, mung akir-akir iki ndapuk antiwira. Karakter iki muncul pisanan ning Batman #59 lan digawé d ...

                                               

Panasonic G50

Panasonic G50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 80 x 43 x 18 mm déné boboté 74 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 12 ...

                                               

Motorola V8088

Motorola V8088 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 82 x 43 x 26 mm déné boboté 79 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 pi ...

                                               

Panasonic G51

Panasonic G51 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 80 x 43 x 18 mm déné boboté 74 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 12 ...

                                               

Motorola V150

Motorola V150 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 82 x 43 x 20 mm déné boboté 75 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 96 ...

                                               

Siemens Xelibri 3

Siemens Xelibri 3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 74 x 43 x 20 mm déné boboté 55 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 56 ...

                                               

Nokia 3120

Nokia 3120 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 43 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.6 inchi kanthi ...

                                               

Nokia 2310

Nokia 2310 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105.4 x 43.9 x 19.1 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.5 inchi kanthi ...

                                               

USS Colorado (BB-45)

USS Colorado iku prau perang klas Colorado kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Aran prau iki saka jenengé Colorado, sawijining praja ing Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 29 Mèi 1919 ing Camden, ...

                                               

Gedhung Joang 45

Gedhung Joang 45 dipunyasa nalika taun 1939. Gedhung Joang punika manggon wonten Menteng Raya No. 31. Gedhung punika rumiyin dados hotèl Schomper nalika jaman Walanda. Nalika rumiyin hotèl punika kalebet salah setunggaling hotèl ingkang paling me ...

                                               

Bandhar udara Internasional Il Caravaggio

Bandhar udara Internasional Orio al Serio), utawa uga ditepungi mawa jeneng Bandhar udara Il Caravaggio utawa Bandhar udara Milan-Bergamo, iku sawijining bandhar udara internasional sing dumunung ing tlatahé Orio al Serio, 5 kilomèter sakidul-wét ...

                                               

Jarak kepyar

Jarak kepyar / jarak jepang nama ilmiahipun Ricinus communis. Taneman niki wijinipun saged kadamel lisah biasa kasebat castor oil, biasanipun kanggé minyak pelumas, ugi kanggé bahan damel biofuel bahan bakar saking taneman awujud biodiesel meh sa ...

                                               

Panasonic GD95

Panasonic GD95 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 120 x 45 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 11 line karakter. ...

                                               

Motorola C123

Motorola C123 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 45 x 21 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 pi ...

                                               

Siemens A70

Siemens A70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 45 x 20 mm déné boboté 78 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piks ...

                                               

Motorola V60i

Motorola V60i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 45 x 24 mm déné boboté 103 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 pi ...

                                               

Motorola C116

Motorola C116 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 45 x 21 mm déné boboté 81 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 pik ...

                                               

Motorola V60

Motorola V60 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 45 x 24 mm déné boboté 109 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 pik ...

                                               

Djudjuk Djuariah

Djudjuk Djuariah ya iku Primadona grup lawak –nyanyi Srimulat. Dhèwèké lair ing Solo tanggal 20 Maret 1947. Primadona iki dipèk garwa dening Teguh kang tau dadi bos ana ing Srimulat grup. Saiki nduwè omah kang misuwur ana ing Solo Jl. Letjen Supr ...

                                               

Sijo

Sijo inggih punika satunggaling wujud geguritan ingkang wonten ing Koréa. Kawiwitan saking pungkasan periode Dinasti Goryeo, sijo kasususn mawi 3 pada, kaserat mawi 44 dumugi 46 tembung.

                                               

Panasonic GD75

Panasonic GD75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 16 mm déné boboté 82 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Pan ...

                                               

Siemens S45i

Siemens S45i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing 02 taun Mèi, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 46 x 20 mm déné boboté 93 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Kan ...

                                               

Siemens SL42

Siemens SL42 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 46 x 17 mm déné boboté 88 gram. Layaré monokrom ukuran 1.5 inchi kanthi résolusi 101 x ...

                                               

Nokia 2652

Nokia 2652 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 46 x 23 mm déné boboté 96 gram. Layaré 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 pikse ...

                                               

Siemens A52

Siemens A52 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 46 x 21 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piks ...

                                               

Motorola C168

Motorola C168 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.4 x 46 x 14 mm déné boboté 77 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi ...

                                               

Motorola V290

Motorola V290 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 22 mm déné boboté 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Motorola V295

Motorola V295 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 87 x 47 x 22 mm déné boboté 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 1 ...

                                               

Siemens AX75

Siemens AX75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 47 x 18 mm déné boboté 76 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x ...

                                               

Siemens C72

Siemens C72 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 47 x 18 mm déné boboté 86 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 12 ...

                                               

Panasonic X500

Panasonic X500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 47 x 22.5 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 1 ...

                                               

Motorola V291

Motorola V291 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 22.4 mm déné boboté 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 1 ...

                                               

Panasonic X400

Panasonic X400 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 84 x 47 x 17 mm déné boboté 84 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Sony Ericsson Z250

Sony Ericsson Z250 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 47 x 19.5 mm déné boboté 90 gram. Layaré CST ...

                                               

Motorola V195

Motorola V195 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91 x 47 x 23 mm déné boboté 100 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Siemens CF75

Siemens CF75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 47 x 22 mm déné boboté 91 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x ...

                                               

Clemente van der Pas

R.P. Clemente van der Pas, O.Carm. yaiku Prefek Apostolik ing Malang saka tanggal 19 Juli 1927 tumeka sédané, 16 Desember 1933. Pakaryan Clemen diterusaké déning Antonius Everardo Johannes Albers.

                                               

Pitik tikka masala

Pitik tikka masala yaiku olah-olahan pitik bakar sing dibumboni bumbu ing saos kari akéh. Saos iki biasané awerna krèm lan orèn. Ana akéh klaim babagan papan asal usul kaya ta subbawana India lan Inggris. Iki minangka salah sawijining masakan sin ...

                                               

Hartono

Hartono yaiku pengrajin tas gitar saka Dk. Kembangan Ds. Mancasan Kec. Baki Sukoharjo, Jawa Tengah. Hartono umure 48 taun, duwe bojo kang jenenge Tumiyem umure uga 48 taun, duwe anak 2 jenenge Esti Umi umure 27 taun lan Tiara Harmilawati umure 19 ...

                                               

Motorola C331

Motorola C331 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 48 x 21 mm déné boboté 83 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 98 x 64 pik ...

                                               

Nokia 8250

Nokia 8250 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102.5 x 45 x 19 mm déné boboté 81 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 84 x 48 piksel. Kanggo s ...

                                               

Siemens SP65

Siemens SP65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 48 x 18 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi ré ...

                                               

Tlayuda

Tlayuda, kadhangkala ditulis nganggo clayuda, minangka panganan gawenan tangan ing masakan tradisional Oaxacan, kalebu tortilla sing amba, lancip, renyah, dipanggang utawa dipanggang sawi-wiji ditutupi panyebaran kacang-kacangan refried, asiento, ...

                                               

Nokia C3 01 Touch And Type

Nokia C3 01 Touch And Type ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Oktober taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47.5 x 11 mm déné boboté 100 ...