Back

ⓘ Paspor Hong Kong. Cithakan:Infobox Identity document Paspor Wewengkon Administratif Khusus Hong Kong ditokake marang penduduk permanen Hong Kong yanh merupakan ..




Paspor Hong Kong
                                     

ⓘ Paspor Hong Kong

Cithakan:Infobox Identity document

Paspor Wewengkon Administratif Khusus Hong Kong ditokake marang penduduk permanen Hong Kong yanh merupakan warga nagara Republik Rakyat Tiongkok. Jumbuh karo Hukum Dasar Wewengkon Administratif Khusus Hong Kon, wiwit transfer kedaulatan ing 1 Juli 1997, paspor mau ditokake déning Departemen Imigrasi Pamaréntah Hong Kong ing ngisoring otorisasi Pamaréntah Rakyat Pusat Republik Rakyat Tiongkok. Amarga basa resmi ing Hong Kong ya iku Tionghoa lan Inggris, paspor mau dicetak kanthi bilingual sajeroning basa Tionghoa karakter tradhisional lan Inggris.

                                     

1. Jeneng

Paspor iki kadang kala sinebut kanthi jeneng dawane ing ana ing pérangan samak i.e. Paspor Wewengkon Administratif Khusus Hong Kong Republik Rakyat Tiongkok – sawijining translasi literal saka jeneng Tionghoa 中華人民共和國香港特別行政區護照. Kanthi alternatif, paspor mau racaké sinebut minangka paspor Wewengkon Administratif Khusus Hong Kong Tradisional: 香港特別行政區護照 ordinansi lègislatif Hong Kong nyatakake yèn paspor mau jenenge Ordinansi Paspor Wewengkon Administratif Khusus Hong Kong Bab 539", paspor WAK Hong Kong, paspor WAKHK atau paspor Hong Kong.

Sanajan sapérangan otoritas jaban rangkah nyebut paspor WAK Hong Kong minangka "paspor Hong Kong" – "香港護照" sajeroning basa Tionghoa

                                     

2. Pranala njaba

  • Reciprocity Schedule Hong Kong, United States
  • Hong Kong Government Information Centre
  • Taiwans visa offer a step forward, Taipei Times
  • GovHK: HKSAR passport

Cithakan:Dokumen Perjalanan Hong Kong Cithakan:Paspor