Back

ⓘ National Geographic, kalawarta. Nationa Geographic iku salah satunggalé kalawatri ingkang kantor ana ing nagara Amérikah Sarékat. Kalawatri niki ngèmot bab èlmu ..




                                     

ⓘ National Geographic (kalawarta)

Nationa Geographic iku salah satunggalé kalawatri ingkang kantor ana ing nagara Amérikah Sarékat. Kalawatri niki ngèmot bab èlmu pangatahuan umum lan babagan-babagan sèni potograpi. National Georaphic utawa wiyasa diwaos NatGeo niki gadhah kantor rèdhaksi ing kutha Washington. NatGeo didhamel miwiti 27 Janari 1888 punika kaliyan cacahé 33 tiyang.