Back

ⓘ Trawas ya iku tuwuhan kang manfangat kanggo jamu. Ing basa Indonesia tuwuhan iki diarani medang perawas. Ekstrak godhong trawas ngandhut senyawa alkaloid, flavo ..




                                     

ⓘ Trawas

Trawas ya iku tuwuhan kang manfangat kanggo jamu. Ing basa Indonesia tuwuhan iki diarani medang perawas. Ekstrak godhong trawas ngandhut senyawa alkaloid, flavonoid, tanin, terpenoid lan fenolik.