Back

ⓘ Alit inggih menika salah satunggaling pemuda wonten Kampung Penyengat, Kecamatan Sungai Apit, Kabupaten Siak, Riau. Piyambaikipun dados ketua Kerapatan Adat Suk ..




Alit
                                     

ⓘ Alit

Alit inggih menika salah satunggaling pemuda wonten Kampung Penyengat, Kecamatan Sungai Apit, Kabupaten Siak, Riau. Piyambaikipun dados ketua Kerapatan Adat Suku Anak Rawa, Sekretaris Badan Permusyawartan Kampung, Ketua Sanggar Seni Anak Rawa, saha Ketua Keluarga Besar Ikatan Keluarga Anak Rawa. Alit menika pemuda ingkang miwiti wontenipun sarjana ing kampungipun taun 2009.

                                     

1. Kauripan

tamat SMA N III Selat Panjang taun 2005. nalika SD wonten 12 kancanipun satunggal kelas, ananging kantun 5 kanca ingkang saged nerasakren dumugi lulus saha namung alit ingkang nerasaken wonten SMP. Alit kuliyah wonten Fakultas Keguruan Ilmu Pendidikan Universitas Islam Riau Jurusan Bahasa Inggris.Alit saget lulus studi 3 taun 8 sasi.