Back

ⓘ Ali-ali bawang yaiku panganan pembuka utawa pangann sisih sing biasane ditemokake ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Irlandia, Australia, Selandia Baru, Afri ..




Ali-ali bawang
                                     

ⓘ Ali-ali bawang

Ali-ali bawang yaiku panganan pembuka utawa pangann sisih sing biasane ditemokake ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Irlandia, Australia, Selandia Baru, Afrika Kidul, lan sawetara bagean Asia, daratan Eropa, lan Amerika Latin. Umumé kasusun saka "cincin" bawang silang dicelup ing glepung utawa panir banjur digoreng jero ; varian digawé kanthi tempel bawang. Nalika biasane dadi sajian sisih, cincin bawang asring dipangan dhewe. Proses masak ngilangi oksida propanethial ing bawang menyang ambune manis lan ngrasakake bispropenyl disulfida, tanggung jawab kanggo rasa bawang sing rada legi.