Back

ⓘ Pasanda minangka sajian daging sing populer saka sub bawana India, utamane India Utara, Hyderabadi lan Pakistan, sing asale saka panganan sing ditawakake ing pe ..




Pasanda
                                     

ⓘ Pasanda

Pasanda minangka sajian daging sing populer saka sub bawana India, utamane India Utara, Hyderabadi lan Pakistan, sing asale saka panganan sing ditawakake ing pengadilan kaisar Mughal. Tembung kasebut minangka variasi saka tembung Urdu "pasande" sing artine "favorit", sing nuduhake irisan daging sing biasane digunakake ing njero.