Back

ⓘ Tafelspitz kanggo meja wis nggodhok iwak utawa daging sapi ing duduh kaldu, dadi karo campuran apple rajang horseradish. Iki minangka panganan klasik masakan Wi ..




Tafelspitz
                                     

ⓘ Tafelspitz

Tafelspitz kanggo meja) wis nggodhok iwak utawa daging sapi ing duduh kaldu, dadi karo campuran apple rajang horseradish. Iki minangka panganan klasik masakan Wina lan populer ing kabeh Austria lan negara Jerman Bayern, Jerman.

Franz Joseph I, Kaisar Austria, dadi kekasih gedhe ing Tafelspitz. Miturut buku masak resmi taun 1912 sing digunakake ing sekolah-sekolah sains domestik Kekaisaran Australi-Hongaria, "Meja pribadi Baginda ora bakal diwenehi rajangan daging sapi sing digodhog, sing dadi salah sawijining panganan kasenengan."