Back

ⓘ Susu soklat minangka susu rasa - coklat sing digawe legi. Bisa digawe kanthi nyampur sirup coklat karo susu. Bisa tuku sadurunge dicampur karo susu utawa digawe ..




Susu soklat
                                     

ⓘ Susu soklat

Susu soklat minangka susu rasa - coklat sing digawe legi. Bisa digawe kanthi nyampur sirup coklat karo susu. Bisa tuku sadurunge dicampur karo susu utawa digawe ing omah kanthi nyampur susu karo bubuk koko lan pemanis, coklat cair, sirup coklat, utawa campuran susu coklat bubuk sing wis digawe. Bahan-bahan liyane, kaya ta pati, uyah, carrageenan, vanilla, utawa rasa buatan sok ditambahake. Kanggo nambah nilai nutrisi ing produk, kadang sawetara mineral kaya seng oksida utawa zat besi ditambah.