Back

ⓘ Chili con carne, sing artine cabai karo daging, yaiku salah sawijiningjinis panganan rebus pedhes sing isine mrica cabe, daging, lan asring tomat lan kacang-k ..




Chili con carne
                                     

ⓘ Chili con carne

Chili con carne, sing artine cabai karo daging, yaiku salah sawijiningjinis panganan rebus pedhes sing isine mrica cabe, daging, lan asring tomat lan kacang-kacangan. Bumbu liyane bisa uga kalebu papak, bawang, lan cumin. Piring kasebut asale ing sisih lor Meksiko utawa Texas kidul.

                                     

1. Panganan sing nganggo iki

  • Asu lombok yaiku segawon panas sing disedhiyakake nganggo endhog cabai biasane tanpa kacang.
  • Burger cabai minangka burger sing paling ndhuwur karo cabai biasane tanpa kacang buncis.
  • Ukuran cabai nuduhake cabai sing disajikake ing patty daging sapi asring nganggo keju ing mangkuk utawa ing piring.
  • Pie Frito utawa taco mlaku-mlaku, kaya sing diarani ing festival lan pameran kabupaten ing sisih tengah, biasane kalebu tas keripik jagung Fritos siji -sijine kanthi tuwung cabai sing diwutahake, asring diwenehi keju utawa bawang parut. lan jalapeo lan krim sing ora nguntungke. Pai Frito populer ing sisih kidul-kulon Amerika Serikat.
  • Chili mac minangka sajian sing digawe karo cabai kaleng, utawa bahan sing padha karo cabai, kanthi tambahan makaroni utawa pasta liyane. Macak minangka sajian standar ing militer AS lan minangka salah sawijining jinis Meal, Ready-to-Eat MRE.
  • Chili uga ditambahake ing kentang goreng lan keju kanggo nggoreng keju cabe, utawa kentang goreng ing Pulau Coney.