Back

ⓘ Jus tomat yaiku ombenen arupa jus sing digawe saka tomat, biasane digunakake kanggo omben-omben, polos utawa koktail kaya ta Bloody Mary, Kaisar, utawa Michelad ..




Jus tomat
                                     

ⓘ Jus tomat

Jus tomat yaiku ombenen arupa jus sing digawe saka tomat, biasane digunakake kanggo omben-omben, polos utawa koktail kaya ta Bloody Mary, Kaisar, utawa Michelada.