Back

ⓘ Waterblommetjiebredie ˌvɑːtərˌblɔmikiˈbrɪədi minangka salah sawijining olahan rebus. Jeneng kasebut asale saka basa Afrikaans lan secara harfiah tegese godhok k ..




Waterblommetjiebredie
                                     

ⓘ Waterblommetjiebredie

Waterblommetjiebredie /ˌvɑːtərˌblɔmikiˈbrɪədi/ minangka salah sawijining olahan rebus. Jeneng kasebut asale saka basa Afrikaans lan secara harfiah tegese godhok kembang banyu cilik. Bahan iki digawe saka daging, umume daging domba, diawisi bareng karo waterblommetjies sing ditemokake ing bendungan lan rawa ing Western Cape Afrika Selatan. Tunas distonio Aponogeton biasane siyap dipilih ing wulan tengah pertengahan wulan Juli lan Agustus, sing dienggo ing mangsa musim salju kayata waterblommetjiebredie.