Back

ⓘ Soklat batang. Bar coklat utawa bar permen yaiku kuali sing ngemot coklat, sing uga ngemot lapisan utawa campuran sing kalebu kacang, buah, karamel, nougat, lan ..




Soklat batang
                                     

ⓘ Soklat batang

Bar coklat utawa bar permen yaiku kuali sing ngemot coklat, sing uga ngemot lapisan utawa campuran sing kalebu kacang, buah, karamel, nougat, lan wafer. Didol macem-macem merek coklat bar. Conto populer yaiku bar Snickers, sing kalebu nougat dicampur karo karamel lan kacang, ditutupi coklat susu. Pilihan macem-macem cemilan coklat utawa suplemen nutrisi sing padha diproduksi kanthi sumber protein lan vitamin tambahan, kalebu bar energi, bar protein lan bar granola.