Back

ⓘ Kaiser gulung. Gulung Kaiser, uga diarani gulung Wina utawa gulung keras, yaiku salah sawijining olahan jinis gulung roti bunder sing biasane kerak, asale saka ..




Kaiser gulung
                                     

ⓘ Kaiser gulung

Gulung Kaiser, uga diarani gulung Wina utawa gulung keras, yaiku salah sawijining olahan jinis gulung roti bunder sing biasane kerak, asale saka Austria. Iki digawe saka glepung putih, ragi, malt, banyu lan uyah, kanthi sisih ndhuwur biasane dipisahake kanthi pola simetris limang segmen, dipisahake kanthi potongan cethek sing sumunar saka tengah menyang njaba utawa dilipat ing pirang-pirang cuping tumpang tindih sing padha karo makutha.