Back

ⓘ Bar minangka tabel sempit utawa bangku sing dawa sing wis dirancang kanggo nyedhiyakake bir utawa minuman beralkohol liyane. Dheweke asale dhuwure dhadha, lan b ..




Bar
                                     

ⓘ Bar

Bar minangka tabel sempit utawa bangku sing dawa sing wis dirancang kanggo nyedhiyakake bir utawa minuman beralkohol liyane. Dheweke asale dhuwure dhadha, lan bar, asring kuningan, dawa meja, ing sadhuwure lantai, supaya para tamu ngaso, sing menehi jeneng ing meja kasebut. Sajrone pirang-pirang taun, bar inggil diturunake, lan kursi dhuwur ditambahake, lan batang kuningan saiki isih tetep. Jeneng bar dadi dikenal karo bisnis kasebut, Yaiku perusahaan bisnis ritel sing nyedhiyakake alkohol omben-omben, kaya ta bir, anggur, omben-omben, koktail, lan minuman liyane kaya ta banyu mineral lan minuman ringan. Bar asring uga adol panganan cemilan kaya ta crisps utawa kacang, kanggo dikonsumsi ing papan kasebut. Sawetara jinis bar, kaya ta pub, bisa uga nyedhiyakake panganan saka menu restoran. Istilah "bar" uga nuduhake countertop lan area sing diwenehake minuman. Istilah "bar" asale saka logam utawa bar kayu sing asring ana ing sadawane dawa "bar".

Bar nyedhiyakake kursi utawa kursi sing diselehake ing meja utawa konter kanggo para pelindung. Bar sing nawakake hiburan utawa musik langsung asring diarani "bar musik", "papan langsung", utawa Klub malam ". Jinis bar kalebu saka bar nyilem sing murah nganti papan hiburan sing elegan, asring diiringi restoran kanggo mangan.