Back

ⓘ Prodhuk iwak. Produk iwak lan iwak dikonsumsi minangka panganan ing saindenging jagad. Karo panganan segara laut liyane, sumber protein utama kanggo protein kua ..




Prodhuk iwak
                                     

ⓘ Prodhuk iwak

Produk iwak lan iwak dikonsumsi minangka panganan ing saindenging jagad. Karo panganan segara laut liyane, sumber protein utama kanggo protein kualitas tinggi ing jagad iki; 14-16 persen protein kewan sing dikonsumsi ing saindenging jagad. Luwih saka siji milyar wong gumantung marang iwak minangka sumber protein kewan utamane. Iwak lan organisme akuatik liyane uga diolah dadi macem-macem produk panganan lan non-panganan.