Back

ⓘ Tlaga Chaubunagungamaug, uga dikenal minangka Webster Lake, iku sawijining tlaga ing kutha Webster, Massachusetts. Dununge cedhak karo wates Connecticut lan jem ..




Tlaga Chaubunagungamaug
                                     

ⓘ Tlaga Chaubunagungamaug

Tlaga Chaubunagungamaug, uga dikenal minangka Webster Lake, iku sawijining tlaga ing kutha Webster, Massachusetts. Dununge cedhak karo wates Connecticut lan jembaré 1.442 hektar. Wiwit taun 1921, tlaga iki uga dikenal kanthi jeneng sing luwih dawa kanthi 45 huruf sing kasusun patbelas suku kata: Tlaga Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg. Jeneng kasebut narik kawigaten para turis. Danau kasebut wis misuwur ngluwihi Massachusetts Tengah amarga duwe jeneng paling dawa kanggo fitur geografis ing kabeh Amerika Serikat.