Back

ⓘ Kèju vegan. Keju sayuran kalebu kategori analog keju non-susu, adhedhasar tanduran. Keju sayuran kalebu keju seger sing alus nganti keju sing bisa digrandel kan ..




Kèju vegan
                                     

ⓘ Kèju vegan

Keju sayuran kalebu kategori analog keju non-susu, adhedhasar tanduran. Keju sayuran kalebu keju seger sing alus nganti keju sing bisa digrandel kanthi tuwa lan budaya kaya Parmesan adhedhasar tanduran. Ciri khas keju vegan yaiku ora kalebu kabeh produk kewan.

Keju sayuran bisa digawe nganggo komponen sing asale saka sayuran, kayata protein, lemak lan susu tanduran. Uga bisa digawe saka wiji, kayata wijen, kembang srengenge, kacang-kacangan lan kedele ; bahan liyane yaiku minyak klapa, ragi nutrisi, ubi kayu, beras, kentang lan rempah-rempah.