Back

ⓘ Protein kedhelé. Protein kedele minangka salah sawijining jinis protein sing diisolasi saka kedele. Iki digawe saka panganan kedele sing wis dibuwang lan dibuwa ..




Protein kedhelé
                                     

ⓘ Protein kedhelé

Protein kedele minangka salah sawijining jinis protein sing diisolasi saka kedele. Iki digawe saka panganan kedele sing wis dibuwang lan dibuwang. Kacang kedelai sing rusak lan defat diproses dadi telung jinis produk komersial protein tinggi: tepung kedele, konsentrat, lan isolat. Isolasi protein kedelai digunakake wiwit taun 1959 ing panganan kanggo fungsine.