Back

ⓘ Julebord punika salah sawijining jinis Scandinavian riyaya utawa pesta sak Natal mangsa ngendi tradisional pangan Natal lan omben-omben sing dadi asring ing wan ..




Julebord
                                     

ⓘ Julebord

Julebord punika salah sawijining jinis Scandinavian riyaya utawa pesta sak Natal mangsa ngendi tradisional pangan Natal lan omben-omben sing dadi asring ing wangun saka prasmanan. Wiwitane, julebord kagungane Natal dhewe, yaiku wiwit dina Natal lan sabanjure. Saiki julebord asring diatur dening perusahaan utawa organisasi kanggo karyawan utawa anggota. Akeh julebords ditondoi kanthi akeh panganan lan omben-omben, panganan tradisional lan anyar, panas lan adhem. Ana acara pesta sing rame lan pesta kasebut bisa dadi papan rapat sosial sing penting kanggo kolega. Julebords minangka tradhisi populer sing nggawe musim industri sing apik, industri taksi lan perusahaan feri sajrone musim iki.