Back

ⓘ Kofola minangka minuman ringan karbonat sing diproduksi dening perusahaan Cekoslowakia Kofola, kantor pusat ing Ostrava, Republik Ceko. Iki minangka saingan uta ..




Kofola
                                     

ⓘ Kofola

Kofola minangka minuman ringan karbonat sing diproduksi dening perusahaan Cekoslowakia Kofola, kantor pusat ing Ostrava, Republik Ceko. Iki minangka saingan utama Coca-Cola lan Pepsi ing Republik Ceko lan Slowakia. Perusahaan iki minangka salah sawijining produsen minuman keras lan distributor utama ing Eropa Tengah lan Timur.

Sirup Kofo, bahan utama Kofola, kasusun saka 14 bahan herbal lan woh, gula lan / utawa sirup jagung fruktosa dhuwur 2014, lan karamel. Yen dibandhingake karo Pepsi utawa Coca-Cola, isine gula kurang saka 30%, ~ 56% luwih akeh kafein 15 mg / 100ml, Coca-Cola 9.6 mg / 100ml lan ora ngemot asam fosforik.

                                     

1. Produk

  • Kofola Višňová - ceri asem - rasa Kofola sing dienalake dikenalake ing taun 2008, kasedhiya ing botol plastik lan kaleng
  • Kofola Malina - raspberry- kembang Kofola sing diluncurake ing 2017, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Meloun - semangka- kembang Kofola sing dilebokake ing taun 2016, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Angrešt - gooseberry -flavoured Kofola ngenalaken ing 2019, ana ing gendul plastik
  • Kofola Meruňka - apricot -flavoured Kofola ngenalake ing 2015, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Bez Cukru - alternatif tanpa gula dikenalake ing taun 2008, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Vanilka - Kofola - kembang vanilla dikenalake ing taun 2013, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Grep - jeruk bali - kembang Kofola sing dilebokake ing taun 2018, kasedhiya ing kaleng
  • Kofola Černý Rybíz - blackcurrant -flavoured Kofola ngenalake ing 2017, kasedhiya ing botol plastik lan kaleng
  • Jeruk Kofola - kanthi jeruk nipis, lemon dikenalake ing taun 2004, disebarake ing botol plastik
  • Kofola Guarana - omben-omben energi karo Kofola lan guarana -fitur sing dikenalake ing taun 2013, kasedhiya ing botol plastik lan kaleng
  • Kofola Ostružina - blackberry -flavour Kofola ngenalake ing taun 2018, kasedhiya ing botol plastik
  • Kofola Ananas - nanas -apula Kofola sing dilebokake ing taun 2018, kasedhiya ing kaleng
  • Kofola Original - asli disebar ing 0.5 l, 1 l, 1.5 l, 2 l botol plastik, ing 0.25 l lan 0.33 l gelas lan ing 0.25 l kaleng
                                     

2. Koktail

Cocktail sing paling populer karo kofola yaiku bola basket digawe saka kofola, Czech Tuzemák rum domestik lan jus lemon sing diarani Kofrum, Handlová Libre, lemon siswa, Rebel utawa Chequia Libre. Kofola kanthi bir lager pilsner diarani Kofola n Bir utawa Diesel.