Back

ⓘ Tilpun utawa télépun = adoh lan phone = swara iku piranti télékomunikasi kang dienggo ngirim lan nampa swara. Lumrahé wong loro kang wicara, nanging kadhang kal ..




                                               

Siemens CX70

Siemens CX70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 18 mm déné boboté 90 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens CX70 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika sta ...

                                               

Nokia N87

Nokia N87 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing ficially announced yet taun Not, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran déné boboté. Layaré AMOLED, 16M werna. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N87 nggunakaké sistem operasi Symbian OS. Nokia N87 dipirantèni kodhak 12 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara ...

                                               

Siemens CX65

Siemens CX65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 18 mm déné boboté 90 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Siemens CX65 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri EBA-660 lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan ...

                                               

Sony Ericsson S700

Sony Ericsson S700 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 49 x 24 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.3 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Darts, Extreme AirShow, Tennis. Sony Ericsson S700 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 300 ja ...

                                               

Siemens M65

Siemens M65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 19 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Turrican, Team Point Blank, Stack Attack Advanced. Siemens M65 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri EBA-660 lan bisa kangg ...

                                               

Siemens M75

Siemens M75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.5 x 51.5 x 20.8 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens M75 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh lan b ...

Tilpun
                                     

ⓘ Tilpun

Tilpun utawa télépun = adoh lan phone = swara) iku piranti télékomunikasi kang dienggo ngirim lan nampa swara. Lumrahé wong loro kang wicara, nanging kadhang kala telu utawa luwih. Piranti iki salah sijining piranti omahan kang akèh dhéwé lan umum dhéwé dienggo. Tilpun lumrahé operasiné mawa transmisi sinyal listrik ngliwati jaringan tilpun kang njlimet lan nggawé para naraguna tilpun bisa komunikasi antara siji lan mèh kabèh naraguna tilpun. Tilpun tinemu déning Alexander Graham Bell nalika taun 1876.

                                     
  • Nokia E60 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran

Users also searched:

...
...
...