Back

ⓘ Mantri Koordinator Babagan Perékonomian Républik Indonésia. Mantri Koordinator Babagan Perekonomian, dicekak Menko Perekonomian iku mantri sing mbawahi Kementer ..




                                     

ⓘ Mantri Koordinator Babagan Perékonomian Républik Indonésia

Mantri Koordinator Babagan Perekonomian, dicekak Menko Perekonomian iku mantri sing mbawahi Kementerian Koordinator Babagan Perekonomian Républik Indonésia.

Pejabat-pejabat sing tau mengku kalungguhan Menko Perekonomian yaiku: