Back

ⓘ Mentri Koordinator Bidang Kasajahtran Rakyat Républik Indonésia. Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat, dicekak Menko Kesra, iku mantri sing tugasé mb ..




                                     

ⓘ Mentri Koordinator Bidang Kasajahtran Rakyat Républik Indonésia

Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat, dicekak Menko Kesra, iku mantri sing tugasé mbiyantu Présidhèn sajeroning ngoordinasèkaké lan nyinkronaké panyiapan lan panyusunan kawicaksanan sarta pelaksanaan ing babagan kasajahtran rakyat. Menko Kesra ngepalani Kementerian Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat Républik Indonésia.

Ing ngisor iki pratélan sing tau mengku kalungguhan Menko Kesra.