Back

ⓘ Mentri Hukum lan Hak Asasi Manungsa Republik Indonesia. Ing ngisor iki kapacak pratélan Mantri Hukum lan Hak Asasi Manungsa. Sadurungé kalungguhan iki jenengé M ..




                                     

ⓘ Mentri Hukum lan Hak Asasi Manungsa Republik Indonesia

Ing ngisor iki kapacak pratélan Mantri Hukum lan Hak Asasi Manungsa. Sadurungé kalungguhan iki jenengé Mantri Kehakiman, Mantri Hukum lan Perundang-undangan, lan Mantri Kehakiman lan Hak Asasi Manungsa.