Back

ⓘ Trans Studio Makassar. Gambar:Trans Studio Makassar live show on the stree ing njero ruangan kang gedhéné nomer loro sawisé Trans Studio Bandung. Ing sandhuwuré ..




Trans Studio Makassar
                                     

ⓘ Trans Studio Makassar

"Gambar:Trans Studio Makassar live show on the stree ing njero ruangan kang gedhéné nomer loro sawisé Trans Studio Bandung. Ing sandhuwuré lemah kang ambané 2.7 Hektar, Trans Studio Theme Park nyediakaké 21 wahana kanggo dolanan lan warna-warna hiburan kang ana ing 4 kawasan kanthi tema kan béda. Nalika mlebu ing studio iki wong-wong bisa ngrasaké piyé rasané dadi bintang ing ngarep kodhak lan dadi wong-wong kang kerja ing mburi layar tivi nalika program favorit Trans TV lan Trans7, kaya ta Dunia Lain, Jelajah, X-travaganza. Trans Studio Makassar manggon ing Jalan Metro Tanjung Bunga, Sulawesi Selatan. Wahana hiburan sing ngentèkaké béya investasi gedhéné telung trilyun rupiah iki manggon ing lemah sing jembaré 2.4 hèktar, duwèké kulawarga tilas Wakil Présidhèn Indonésia Muhammad Yusuf Kalla.

                                     

1. Pangonan lan Wahana Dolanan ing Trans Studio Makassar

Dolanan kang ana ing Trans Studio Makassar ya iku:

  • Studio Central: Bioskop 4D, Hollywood Bumper Car, Grand Esia Studio View, Studio Tour, Trans City Theater
  • Magic Corner: Dunia Lain, Magic Thunder Coaster, Dragons Tower, Putar Petir
  • Kids Studio: Ayun Ombak, Kids Studio, Karosèl, Angin Beliung, Kano Kali, Mini Boom Car, Balloon House
  • The Lost City: Safari Track, Jelajah, Si Bolang, Rimba Express, Sepeda Terbang

Ing Trans Studio Theme Park ana tenant-tenant panganan lan ombénan kaya ta:

  • Studio Bento
  • Baskin-Robbin
  • Studio Fried Chicken
  • The Coffee Bean & Tea Leaf
  • Studio Mi
  • Snack and Sweet
                                     

1.1. Pangonan lan Wahana Dolanan ing Trans Studio Makassar Studio Pass

Kertu Prepaid Studio Pass ya iku Kertu Prepaid kang mirunggan digawé Bank Mega. Kartu iki digunakaké ing Theme Park Trans Studio Makassar.

Kertu Prepaid Studio Pass iki kudu diisi nganggo nominal sadurungé dianggo transaksi. Kabéh transaksi ing Area Theme Park Trans Studio Makassar nggunakaké kertu iki kanggo mbayar. Saliyané kanggo ing Theme Park Trans Studio Makassar, Kertu prepaid iki uga bisa digunakaké ing merchant-merchant liyané kanthi kerjasama karo Bank Mega.