Back

ⓘ Android ya iku salah siji operating system kang adhedasar Linux kanggo télpon selulér kaya ta télpon pinter lan komputer tablét sing misuwur ing Indonésia lan d ..




                                               

Among Us

Among Us yaiku sawijining gim jeron jaringan kanthi juru main luwih saka siji kang dikembangaké lan dibabar déning studio gim asal Amérikah Sarékat, InnerSloth, lan dirilis nalika tanggal 15 Juni 2018. Gim iki njupuk latar carita ing jaba akasa. Saben juru main sing dolanan gim iki bakal éntuk salah siji rong peran, umumé dadi Crewmate, lan liyané dadi Impostor. Ancasé para crewmate ya iku mbadhèk sapa kang dadi Impostor, nyirnakaké para Impostor, lan ngrampungaké tugas kang kasedhiya ing sakubengé péta, lan ancasé Impostor yaiku matèni para Crewmate tanpa dingertèni. Sanadyan kawitané dir ...

                                               

Minetest

Minetest kuwi dolanan video kang gratis lan migunakaké Irrlicht 3D engine lan diprogram ing C++. Dolanan iki kalêbu dolanan video bak wêdhi. Digawé déning Perttu "celeron55" Ahola lan kontributor liyané lan dirilis ing sangisoré lisènsi LGPL. Minetest digawé amarga diinspirasi saka InfiniMiner lan dolanan sak rupa. Dolanan iki bakuné ing kréatifitas lan gawé wangunan, supaya pêmain bisa mbangun konstruksi saka kothak manéka warna ing donya 3D, kanthi dikênal minangka donya voxel. Alur saka dolanan iku dipérang ing loro modê utama: Kréatip, pêmain nduwé sumbêr tanpa watês, lan kabisan khusu ...

                                               

Neyyappam

Neyyappam yaiku gorengan adhedhasar beras sing digoreng ing ghee. Neyyappam asale saka negara Kerala India sisih kidul. Jeneng kasebut asale saka tembung neyy sing artine ghee lan appam sing artine pancake ". Neyyappam biasane digawe saka glepung beras Utawa, kanthi rava utawa semolina, jaggery, klapa goreng ghee potongan utawa parut, ghee, kapulaga lan susu. Dadi cemilan wektu teh biasane ing wayah sore. Neyyappam uga ditawani nawakake ing akeh gereja tradisional Saint Thomas Christian Kristen Siria lan kuil-kuil Hindu ing Kerala. Unni appam minangka varian ing endi tanduran utawa mateng ...

                                               

UNIKE REOG KENDHANG TULUNGAGUNG LAN UKURAN KENDHANG

Unike Reog Kendhang Tulungagung amarga para penari ana 6. Yen pengin nambah kudu gunggunge. 6. Iso 12.18.24 lan sak teruse. Pokok 6. 6 wong kasebut jumbuh karo cacahe kendhang. Ing sak set ana 6 kendhang 6 utawa sing diarani gembluk / gemblug / dhodhog. 6 dhodhogs duwe macem-macem ukuran lan carane nabuh. Tabuhe beda nanging solahe sikil penari padha. Solahe sikil among tengen kiwa tengen kiwa.sak irama karo tibane kenong. Sikil tengen nandani solah kaping pisan. Tibane siki kiwa pas tabuhe kenong lan gong. Ukuran dhodhong 6 iku mau yo ra podho. Dhodhog uga diarani gembung, gembluk minangk ...

Android
                                     

ⓘ Android

Android ya iku salah siji operating system kang adhedasar Linux kanggo télpon selulér kaya ta télpon pinter lan komputer tablét sing misuwur ing Indonésia lan donya. Android nyedhiani platform kang tinarbuka marang para pengrembaka kanggo ngripta aplikasi dhéwé lan digunakaké peranti-peranti kang obah. Wiwitané, Android Inc. dituku déning Google Inc., kang lagi baé gawé peranti lunak kanggo ponsél. Sawisé iku kanggo ngembangaké Android, diwangun Open Handsét Alliance, konsorsium saka 34 perusahaan peranti atos, peranti lunak, lan télékomunikasi, uga kalebu Google, HTC, Intel, Motorola, Qualcomm, T-Mobile, lan Nvidia.

                                     
  • inchi kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 5 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5 dipirantèni kodhak
  • kanthi résolusi 1080 x 1920 piksel. Nokia 6 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 6 dipirantèni kodhak
  • Basic lan Advanced ya iku Android 3 lan Android 4. 28 Maret 2012, Ainol Rilis update kanggo Tabled garapane, nganggo Android 4.0.3 v1.0 Ice Cream Sandwich
  • sing biyasa diarani Ainol iku pabrik sing spèsial nggarap Tablèt Komputer Android MP3 Player, MP4 Player, Kesing Foto Digital lan liya - liyané. Ainol Kuwi
  • inchi kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 3 nggunakaké sistem operasi Android 7.0 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 3 dipirantèni kodhak
  • résolusi 1080 x 1920 piksel. Nokia 6 2018 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 6 2018 dipirantèni
  • kanthi résolusi 1080 x 1920 piksel. Nokia 7 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 7 dipirantèni kodhak
  • kanthi résolusi 1440 x 2560 piksel. Nokia 8 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 8 dipirantèni kodhak
  • inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia X nggunakaké sistem operasi Android 4.1.2 Jelly Bean Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia X dipirantèni
  • inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia X nggunakaké sistem operasi Android 4.1.2 Jelly Bean Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia X dipirantèni kodhak
  • résolusi 320 x 480 piksel. Sony Ericsson Xperia X8 nggunakaké sistem operasi Android 1.6 Donut Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia X8 dipirantèni
                                               

Flappy Bird

Cithakan:InuseBP Flappy Bird ya iku sawijining dolanan ing Android lan iOS, kang digawé déning sawijining pengembang saka Hanoi, Vietnam kanthi nama Nguyen Ha Dong kang diluncurake ing wulan Mèi 2013. Cara dolanane kanthi ndudulake driji ing layar ponsel pintar supaya manuk miber iku, ngliwati saben pipa warna ijo. Yèn nalika ndudul layar ora pas, manuk mau bisa mabur nabrak pipa lan pungkasane kudu mbaleni dolanan saka wiwitan.

Users also searched:

...