Back

ⓘ Suku Quraisy ..




                                     

ⓘ Suku Quraisy

  • Wong Kurès utawa Suku Kurès Basa Arab: قريش الأمة iku salah siji suku bangsa Arab katurunan Ibrahim. Suku iki urip ing Mekah lan sakiwa tengene. Wong
  • lan kagolong surat Makkiyah. Tembung Kurès tegesé kaum Kurès yaiku kaum suku kang olèh kapercayan njaga Ka bah. Pokok isi surat iki nerangaké kauripan
  • nganti tekan Damaskus, Palestina lan Afrika. Tokoh minangka kepala kabilah quraisy yaiku Qussai kang diterusaké déning Abdul Muthalib. Muhammad iku keturunan

Users also searched:

dalil tentang keistimewaan suku quraisy, dari keturunan adnan lahirlah suku quraisy yang melahirkan, kaum quraisy adalah kaum yang dipilih allah untuk,

...
...
...